Autobedrijf John Visser bedankt!

17 juni 2021 13:15

Als vereniging beschikt vvBergen over een aanhanger waarmee zo nu en dan wel eens zaken opgehaald, weggebracht of verplaatst moeten worden. Ook een aanhanger heeft zo nu en dan het nodige onderhoud nodig en ook slijt er wel eens wat.

Dit voorjaar waren de banden van onze aanhanger aan vervanging toe en ook de verlichting moest nagekeken worden.

Dergelijke klussen zijn op het lijf van Autobedrijf John Visser geschreven. De banden werden ons geschonken en de werkzaamheden werden kosteloos uitgevoerd door onze trouwe sponsor die ook op andere terreinen de vereniging flink ondersteunt.

Wij bedanken Autobedrijf John Visser voor zijn hulp om onze aanhanger weer veilig op de weg te krijgen en bevelen zijn diensten dan ook van harte bij onze leden aan.

Website van Autobedrijf John Visser vind je HIER

Logo-Autobedrijf-John-Visser.png