Inlevering kleding

20 juni 2021 10:15

Nu de laatste balcontacten van het lopende seizoen weer plaatsvinden, is de blik alweer gericht op het nieuwe seizoen waarin we erop rekenen dat dit wat normaler zal verlopen dan dit seizoen. De afmeldingen (laatste mogelijkheid was 15 juni) zijn inmiddels allemaal verwerkt, en de blik is nu gericht op het samenstellen van de nieuwe teams. Om alle teams weer in complete tenues het veld op te laten gaan, is het zaak dat ALLE kleding wordt ingeleverd.

Door de coronamaatregelen hebben veel teams ervoor gekozen dat de spelers zelf hun tenues beheren. Ons is gebleken dat veel tenues hierdoor niet meer worden ingeleverd. Ook leden die gestopt zijn, hebben vaak nog tenues in hun bezit.

DRINGENDE OPROEP
Leden die nog tenues in hun bezit hebben en die al zijn uitgevoetbald, worden dringend verzocht de tenues op zaterdag 26 juni in te leveren in de bestuurskamer. Er is iemand aanwezig die de naam noteert van de inleveraar zodat we deze niet achter de broek aan hoeven te zitten.

Het verzoek is de spullen heel en schoon af te leveren.

Voor nadere inlichtingen:

Dick Koning via materiaalman@vvbergen.nl