Meld je aan: Activiteiten voor alle teams aan begin nieuwe seizoen

3 juli 2021 12:00

Door alle coronamaatregelen hebben we zo’n anderhalf seizoen onze sport niet optimaal kunnen beoefenen. Er is alles aan gedaan om zoveel mogelijk onze leden toch te laten voetballen. Bij de jeugd is dit aardig gelukt, maar bij de senioren werden we sterk beperkt door hetgeen ons werd opgelegd. Nu het er naar uitziet dat we weer wat meer mogen, is besloten voor al onze spelende leden een aantal activiteiten te organiseren als opening van het nieuwe seizoen. We zijn blij dat iedereen weer terug komt op de velden!

Onze activiteitenkalender bleef het afgelopen seizoen nagenoeg leeg. Dit willen we aan het begin van het nieuwe seizoen graag een beetje goed gaan maken met een aantal voetbalactiviteiten voor al onze voetballende leden. We hebben de activiteiten uitgesplitst in de volgende leeftijdsgroepen:

Jeugdleden onder 8 tot en met onder 13 (geboortejaren 2009 tot en met 2014)

Voor deze groep wordt van 17 tot en met 19 augustus een driedaags voetbalfestival georganiseerd.

De uitnodiging vind je HIER

Aanmelden kan via de link die per e-mail door de organisatie wordt toegestuurd.

JO14_afneelding.jpg

Jeugdleden onder 14 tot en met onder 17 (geboortejaren 2005 tot en met 2008)

Voor deze groep organiseren wij op vrijdag 20 augustus footgolf, een obstacalrun en shooting. Ook wordt een lunch aangeboden.

De uitnodiging vind je HIER

Aanmelden kun je via de link die via de organisatie wordt toegezonden.

Afbeelding_O18.jpg

Jeugdleden onder 18 en senioren (geboortejaren 2004 en eerder)

Voor deze groep wordt op zondag 29 augustus een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd. De uitnodiging hiervoor wordt via de organisatie per mail verstuurd aan de leden. Aan de hand van deze mail kan aangemeld worden.

In de loop van de maanden juli en augustus wordt nadere informatie verstrekt. Houd daarom deze website in de gaten.

De organisatie,

Jessica Daalder, verenigingszaken@vvbergen.nl