Bestuursnieuws: Zonnepanelen op kantinedak

9 juli 2021 18:15

Nu iedereen weer goede hoop heeft dat we het komende seizoen weer op normale wijze onze sport kunnen beoefenen, kunnen ook wat projecten weer worden opgepakt. Door corona zijn wat zaken in de pauzestand gezet. Langzaam maar zeker zien we dat ook de activiteitenagenda weer tot leven komt. Ook het plan om zonnepanelen te plaatsen gaat concreet worden. Voorzitter Tom geeft hieronder een korte uiteenzetting.

Voetbalvrienden,

De nieuwe voorlopige teamindelingen zijn bekend, de velden zijn hersteld van de enorme regenbui en de nieuwe vlaggen liggen klaar. Iedereen is goed bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Inmiddels is ook het verduurzamingstraject weer opgestart: maandag 30 augustus om 08.00 uur starten we met het aanbrengen van 108 zonnepanelen op het dak van de kantine waarmee we 41.700 kWh (kilowattuur) aan stroom gaan genereren. Genoeg om ons hele verbruik inclusief de veldverlichting uit zonne-energie te halen. Daarmee zijn we als vereniging voor de start van het nieuwe seizoen volledig energie neutraal. In de kantine komt een beeldscherm waar live de productie op te volgen is, zo kunt u als lid, maar ook alle bezoekede verenigingen, zien dat we duurzaamheid serieus nemen.

We verzoeken de teamleden die nog kleding van vvBergen thuis hebben liggen dringend deze in te leveren op de club, niet ingeleverde kleding moeten we helaas in rekening brengen, dus ook als je stopt met voetballen: lever je tenue in. Voor vragen of opmerkingen stuur je een mail naar hoofdvtz@vvbergen.nl.

Iedereen een mooie vakantie en tot gauw op de Kiefthoek.

Met vriendelijke groet,

Tom Pedroli, voorzitter vvBergen