Hofski’s Reutels, terug van weggeweest

12 juli 2021 19:30


Het gaat bijna allemaal top. De Kiefthoek gaat over op energieloos van de energieverbruiker. Dit was enkele jaren terug toch wel ondenkbaar. Maar het bestuur gaat met zijn tijd mee en is zeer milieubewust. Het wordt zogezegd een schone Kiefthoek.

Nu maar hopen dat we in september weer toegang krijgen op De Kiefthoek. Het zal niet aan mijn generatie liggen; wij weten hoe de regels werken en houden ons daar aan. Hoewel de wilde haren er in de loop der jaren door de kapper zijn afgeknipt. Doch het oude spreekwoord luidt:”Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.” Wat de toekomst biedt is koffiedik kijken, als je tenminste met dit fenomeen bekend bent.

Als we de krant mogen geloven heeft AZ ook weer stevig gevist in de vijver met talenten. Tel daarbij de eigen opgeleiden bij de club op en dan kunnen we weer een mooi en sportief seizoen tegemoet zien. Met het vernieuwde stadion en goed veldspel kan er niet veel mis gaan. Wel moet even de aandacht worden gevestigd op de start van het nieuwe seizoen. Dat was afgelopen jaar toch duidelijk beneden peil met die gelijke spelen.

Last but not least: wat gaat de toekomst van het Nederlands Elftal ons laten zien met een nieuwe trainer? Wordt het Van Gaal, dan gaat Nederland er zeker met een prijs aan de haal.

Een ieder een hele mooie vakantie toegewenst met goed weer, dan heb ik het ook waarschijnlijk!

De kreet van Hofski:

“Drink bier, rook een sigaret of sigaar,
voor het aankomende seizoen is Bergen klaar.”

Hofski,
10-juli-2021.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!