Sponsoren bedankt!

22 juli 2021 13:30

Het afgelopen seizoen was voor onze vereniging een lastig jaar doordat de activiteiten op ons sportcomplex sterk beperkt moesten worden waardoor de inkomsten terugliepen. Gelukkig hebben de meeste sponsoren ons niet in de steek gelaten waarbij sommigen het zelf ook zwaar hadden. Voorzitter Tom Pedroli heeft onze sponsoren dan ook bedankt voor hun steun het afgelopen seizoen. Hieronder het bericht van onze voorzitter.

Beste leden van de Vrienden van vvBergen, Businessclub vvBergen en sponsoren,

Het seizoen, voor zover we daarvan kunnen spreken, is beëindigd. We hebben met een groep vrijwilligers gedaan wat we konden, alle regels in acht genomen, er is getraind en vooral voor de jongste jeugd een eigen interne competitie opgestart. Met aan het einde per leeftijdscategorie een echte kampioen met bijbehorende beker en voor iedere deelnemer een ouderwets vaantje.  Het werd alom zeer gewaardeerd en als initiatief zelfs overgenomen door omliggende verenigingen. Inmiddels zien we ook het aantal aanmeldingen toenemen voor mini’s en pupillen, daar zijn we uiteraard erg blij mee.

Waar we ook blij mee zijn is uw bijdrage als sponsor. Hoewel er beperkt gevoetbald kon worden, de Vrienden en de Businessclub op enkele uitzonderingen niet bij elkaar konden komen, bent u de vereniging in groten getale trouw gebleven. Dit heeft ons enorm geholpen deze lastige tijden te doorstaan.

We verwachten komend seizoen weer als vanouds te kunnen voetballen. En u weer te mogen verwelkomen op de velden of tijdens bijeenkomsten van de Vrienden of de Businessclub.

Namens het bestuur en de leden van vvBergen wil ik u bedanken voor uw bijdrage aan het welzijn van de vereniging. We gaan er straks weer een mooi seizoen van maken.

Met vriendelijke groet,

Tom Pedroli, voorzitter

Ook in het nieuwe seizoen is de steun van onze sponsoren weer hard nodig om de vereniging draaiende te houden. Onze sponsorcommissie biedt vele mogelijkheden om de vereniging te ondersteunen. Via de sponsorpagina op onze website kunt u zien wat mogelijk is. Wilt u liever met iemand van onze sponsorcommissie van gedachten wisselen over de mogelijkheden, stuur dan een mailtje naar sponsoring@vvbergen.nl