Univé Jongsenioren Competitie weer van start

29 juli 2021 18:45

In het nieuwe voetbalseizoen zal ook de Univé Jongseniorencompetitie weer worden opgestart. Het afgelopen seizoen was er door de coronamaatregelen geen voetbal tegen andere verenigingen mogelijk. Hierdoor konden er dus ook geen wedstrijden voor de Univé Jongseniorencompetitie worden gespeeld. Het komende seizoen zie het er allemaal wat beter uit waardoor de organisatie haar zaakjes al weer op orde heeft om de deelnemende verenigingen een aantal leuke wedstrijden te laten spelen.

De belangrijkste doelstelling van de Univé Jongseniorencompetitie is het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden voor jonge voetballers tot en met 22 jaar. Het aanbieden van wedstrijden met wat meer weerstand vormt een belangrijk bestanddeel om op een wat hoger niveau ervaring op te doen.

Bij vvBergen proberen we de wedstrijden in het kader van de Univé Jongsenioren Competitie serieus te benaderen. Onze talenten krijgen volop de kans zich te ontwikkelen. In het seizoen 2019/2020 won vvBergen haar groep met in de gelederen een aantal spelers uit de toenmalige onder 17-groep. Deze jongens zullen waarschijnlijk ook dit seizoen weer te bewonderen zijn.

20200304_Jongsenioren_kampioen_2.jpg

Het is de bedoeling dat de wedstrijden op doordeweekse avonden op de dinsdag en de woensdag worden gespeeld. Bergen speelt de eerste wedstrijd op dinsdag 28 september thuis om 20.00 uur tegen Meervogels.

De organisatie van de Univé Jongseniorencompetitie heeft een programmaboekje gemaakt met daarin alles wat men weten wil (spelregels, deelnemende clubs, programma etc). Het lezenswaardige boekwerkje is HIER te lezen.

Peter Staadegaard, webredactie