Otto's heeft aantrekkelijk aanbod

3 december 2021 13:15

Een van onze sponsoren Otto's heeft een aantrekkelijk aanbod voor iedereen die vvBergen een warm hart toedraagt. Aankopen via de webshop door nieuwe klanten kunnen onze vereniging een aardig bedrag opleveren.

Otto's Alles Voor Kantoor uit Broek op Langedijk is al jarenlang een gewaardeerde sponsor van de club. Iedereen kent ongetwijfeld de opvallende reclameborden achter het doel op het A-veld. Otto’s is aanbieder van totaaloplossingen voor kantoor. Met een groot assortiment, deskundigheid en service. Hofleverancier zelfs. En alhoewel ze een enorme showroom hebben van 1700 m2 zijn ze vooral ook bekend met een zeer complete en prijstechnisch aantrekkelijke webshop en efficiënte bezorgservice binnen 24 uur.

Otto’s is bekend met de huidige uitdagingen van de club en deed ons een sympathiek en aantrekkelijk aanbod. Op alle aankopen die worden gedaan door nieuwe klanten geven zij, uit hun eigen marge, 5% van de aankoopwaarde aan de club. Dus voor alles wat u nodig heeft op het gebied van kantoor en inrichting, ga naar www.ottos.nl Klik op de “Webshop” button en doe met uw aankopen u zelf, maar ook de club een groot plezier.

Logo_ottos_met_payoff_transp._150x150.png