Vrouwen- en meisjesteams sluiten 2021 met toernooi af

19 december 2021 14:30


Net voor de harde lockdown sloten de meiden en vrouwen van vvBergen 2021 voetballend af. Het nieuwe meisjes onder 11-team speelde haar laatste competitiewedstrijd in Hoorn, Na alle competitiewedstrijden te hebben gewonnen, moest de ploeg van coach Rick Huls nu in de ploeg van Always Forward haar meerdere erkennen. De oudere meisjesteams speelden met het vrouwenteam op De Kiefthoek een onderling toernooi met culinaire omlijsting

Een prachtig initiatief van Fabienne Vaalt en Tessa de Jong om een onderling toernooi te organiseren voor de meiden en vrouwen van vvBergen. 

Fabienne en Tessa zijn beide selectiespeelsters van vrouwen 1 maar ook trainster/coach van respectievelijk Bergen MO15-1 en Bergen MO15-2. 

In een strak toernooischema en met goede teamindelingen werd er heerlijk gevoetbald, kennis en vaardigheden overgedragen maar vooral was er veel plezier en interactie. 

Ouders verzorgden een heerlijke gezonde lunch en na het toernooi was er erwtensoep en een mini high tea met heerlijke zoetigheden. 

Hoofdtrainer/coach Dick van Stralen was ook aanwezig en kon goed analyseren wat voor kwaliteit, persoonlijkheid en gezelligheid wij in de club vvBergen hebben. 

Conform het projectplan meiden- en vrouwenvoetbal vvBergen ben ik erg content met dit initiatief wat zeker volgend jaar een vervolg  gaat krijgen met bijvoorbeeld een luxe High Tea als afsluiting. 

We hebben natuurlijk ook weer een clipje gemaakt van het onderlinge toernooi dat HIER te zien is.

Wil jij ook voetballen bij de meisjes- en vrouwenafdeling van vvBergen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Als er genoeg animo is, breiden we het aantal teams graag uit. Ook als je met een aantal vriendinnen volgend seizoen een nieuw vrouwenteam wil vormen, meld je dan aan bij vvBergen! Ik verstrek graag meer informatie.

Hele fijne dagen, een gezond en sportief 2022.

Edwin Steinz, coördinator vrouwen- en meisjesvoetbal vvBergen
meidenvoetbal@vvbergen.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!