De eerste balcontacten van 2022

9 januari 2022 19:45

Op zaterdag 8 januari werd als opwarmertje voor de tweede competitiehelft voor onze jeugdteams een onderling toernooi georganiseerd. De jongste jeugd speelde 4 tegen 4 terwijl de wat oudere jeugd 7 tegen 7 speelde. De organisatie heeft alles even op een rijtje gezet.

Zaterdag 8 januari 2022 stond er bij vvBergen een 4 tegen 4 en 7 tegen 7 toernooi op het programma. De vaste vrijwilligers waren op tijd aanwezig om alles klaar te zetten zodat vanaf 9.00 uur de wedstrijden konden beginnen.

Het was voor de organisatie bijzonder teleurstellend dat bij de teams in de onderbouw maar liefst 20 kinderen zonder afbericht zijn weggebleven. Deze ouders beseffen niet hoeveel werk er is verricht om dit allemaal mogelijk te maken. Een dikke rode kaart voor deze ouders, omdat hierdoor de ochtend voor de kinderen die wel aanwezig waren ook in de soep dreigde te lopen.

Gelukkig kon er met de nodige improvisatie iets later dan gepland toch gestart worden en heeft iedereen een mooie ochtend beleefd. Hierbij mijn dank aan alle vrijwilligers en ouders die hierbij hebben geholpen.

Hierbij de eindstanden van de diverse poules:

Poule JO8/JO9

3 Juventus
4 Napoli
5 Atalanta

Er staan voor komende zaterdag een aantal wedstrijden ingepland voor de jeugd t/m JO12. Het is echter nu nog onduidelijk of deze ook daadwerkelijk gespeeld mogen worden. Verdere informatie volgt.

Met vriendelijke groet,

Han Visscher