Zaalvoetballen in het nieuwe seizoen

22 mei 2022 9:00

De KNVB heeft inmiddels de inschrijving voor het nieuwe seizoen geopend. Dit betekent dat we de teams die volgend seizoen bij vvBergen willen komen zaalvoetballen kunnen inschrijven. Ons is duidelijk geworden dat de spelers van de bestaande jeugdteams zijn doorgeschoven naar de seniorenteams of zich hebben afgemeld bij de ledenadministratie (dit moest voor 15 mei gebeuren) Er is dus weer wat ruimte voor nieuwe jeugd/vrouwen/herenteams.

Om alles goed te kunnen verwerken graag aandacht voor de volgende zaken:

• Nieuwe teams bestaan uit minimaal acht spelers/speelsters. Vaak wordt het aantal benodigde spelers onderschat omdat men regelmatig op verschillende avonden speelt. Houd hier dus rekening mee.
  • Nieuwe teams hebben een contactpersoon die de contacten onderhoudt met de contactpersoon van de vereniging Jan Erik Ooijevaar.
  • Bij aanmelding nieuw team eerst even contact opnemen met Jan Erik Ooijevaar voor kenbaar maken van de teamwensen (speeltijden, voorkeursavond, verhindering, klasseniveau, bekerinschrijving etc) en afspraken maken over de kleding en de materialen. Jan Erik is te bereiken op 06-27300386 of via e-mail wedstrijdsecretaris@vvbergen.nl
  • Na akkoord van Jan Erik kunnen de individuele leden worden ingeschreven via het digitale aanmeldingsformulier op deze website. Na aanmelding krijgen de leden na verwerking van de gegevens een bevestiging.

Nieuwe zaalvoetballeden die willen spelen in reeds bestaande teams, wordt gevraagd dit op het aanmeldingsformulier kenbaar te maken. Er wordt vanuit gegaan dat een en ander met de aanvoerder van het betreffende team is afgestemd.

De zaalvoetbalprogramma’s worden kenbaar gemaakt via de voetbal.nl app en onze website. Het is belangrijk om lang van te voren verhinderingen door te geven in verband met reservering zaalruimte. Als een wedstrijd eenmaal is gepland, kost het erg veel moeite deze te verplaatsen.

De inschrijving sluit op 7 juni, dus graag voor deze datum kenbaar maken wat de wensen zijn

Hieronder nog wat belangrijke data start seizoen 2022/2023 zaalvoetbal

• 16 mei 2022: Inschrijven teams
  • 7 juni 2022: Sluitingsdatum voor inschrijven teams