Handhavingsgala 2022

22 mei 2022 22:30

Na afloop van de wedstrijd Bergen 1 tegen Hollandia T 1 was de ontlading bij de thuisclub groot te noemen. Na een seizoen met pieken en dalen wist men zich te handhaven in de derde klasse. Met nog twee wedstrijden op het programma is men niet weer te achterhalen voor de concurrentie. Om de euforie wat handen en voeten te geven had gelegenheidslinksback Twan een keur aan regionale artiesten uitgenodigd om de feestvreugde wat te vergroten.

Als eerste zagen we een optreden van Jeugdspeler Jelle die dit seizoen zijn debuut in Bergen 1 heeft gemaakt en dan schijn je een liedje te moeten zingen. Jelle liep hier niet voor weg en met een grote mate van toonvastheid was zijn performance om door een ringetje te halen.

20220522_Jelle.jpg

Ook coach Tim van de JO17-1 en gewaardeerd spelers van Bergen 1 had de keel al goed gesmeerd voor zijn optreden. Hij pakte in blessuretijd weer zijn doelpuntje mee en ook op muzikaal terrein was Tim weer goed op dreef.

20220522_Tim.jpg

Hierna was de vloer voor Tijn. Ikzelf had niet gedacht dat deze speler alle wedstrijden van Bergen 1 zou spelen dit seizoen. In de jeugd vond ik het een ietwat irritante speler, maar blijkbaar kunnen spelers zich binnen korte tijd flink ontwikkelen waardoor hij geheel op eigen kracht een plaats in Bergen 1 heeft afgedwongen. Ook zijn optreden viel vooral bij de aanwezige dames in goede aarde.

20220522_Tijn.jpg

Hierna mocht Bart aan de bak om het handhavingsgala met een muzikale bijdrage op te luisteren. Bart moet er duidelijk aan werken om een constante factor binnen de ploeg te worden. Een training overslaan is nog wel eens voorgekomen, maar Bart is de enige Bergenspeler die ooit tegen Ajax heeft gescoord.

20220522_Bart.jpg

Ook Martin moest er dit Handhavingsgala aan geloven. Deze speler ontwikkelt zich goed op zowel links- als rechtsbackpositie en het lijkt erop dat hij een vaste waarde in Bergen 1 gaat worden. Zijn muziekkeuze tijdens het gala van de CD ‘Alle dertien depressief plus een extra’ was minder gelukkig, maar dit zal wel jeugdige onervarenheid zijn.

20220522_Martin.jpg

Ook onze verzorger Nikita leverde tijdens het gala de waterzak in voor de microfoon en dit klonk best aardig. Met een aantal mannelijke voorgangers was zij de enige dame die zich niet liet kennen. Naast de muzikale bijdrage was het dansje zeer indrukwekkend.

20220522_Nikita.jpg

Na het gala begaven veel spelers zich nog even naar huiskroeg ’t Zeepaardje om nog even na te praten. Ikzelf ben na een bezoekje aan veteranengrensrechter Tze Wah Lam voor een lichte maaltijd  maar naar huis gegaan. Een stukje foutloos tikken is met een stuk in je kraag toch weer een hele kunst.