Laatste trainingen en ander jeugdnieuws

26 mei 2022 14:15

Het voetbalseizoen zit er bijna op. Dit keer hebben we het seizoen af kunnen maken en zijn de meeste competities ook uitgespeeld. In de maand juni hebben we nog wat activiteiten op het programma staan . Hieronder nog wat zaken die voor de ouders van onze jeugdleden van belang zijn met het oog op de afsluiting van het seizoen. Ook nog wat nieuws over de jeugdactiviteiten in de maand juni.

3 juni: Laatste trainingen seizoen 2021/2022
De laatste jeugdtrainingen zijn op vrijdag 3 juni 2022. Tot deze datum hanteren we het normale trainingsschema tenzij er met de trainer andere afspraken zijn gemaakt.

11 juni: Kennismakingstoernooi voor mini’s en pupillen tot en met onder 12
Ook komend seizoen zal weer een aantal nieuwe gezichten op De Kiefthoek te zien zijn. Om de kinderen met elkaar kennis te laten maken zal er onderling gevoetbald gaan worden. De allerkleinsten spelen 4 tegen 4 terwijl de wat ouderen 7 tegen 7 gaan spelen. Over de nadere invulling volgt nog informatie. Kinderen die nog niet zijn aangemeld maar die wel willen meedoen, kunnen via deze website als lid worden aangemeld en krijgen dan een uitnodiging.

13 juni Inleveren kleding en materialen
Op maandag 13 juni kan vanaf 19.00 uur de kleding en de materialen door de jeugdleiders worden ingeleverd in het wedstrijdsecretariaat. Zorg er voor dat alles compleet, heel en schoon is.

17 juni start pupillenweekend
Ook het traditionele pupillenweekend kan gelukkig dit jaar wel doorgang vinden. Er zijn al flink wat aanmeldingen binnen. Is uw kind nog niet aangemeld, doe dit dan nu. Nadere informatie vindt u HIER. Inschrijven kan HIER

24 juni Bekendmaking VOORLOPIGE teamsamenstellingen 2022/2023
Op vrijdag 24 juni hopen we de VOORLOPIGE teamsamenstellingen voor het nieuwe seizoen bekend te kunnen maken. Ook zullen dan de trainingstijden en de trainers bekendgemaakt worden. We hopen dat er niet zoveel veranderd hoeft te worden als na het vorige coronaseizoen. De uiterlijke afmeldingsdatum van 15 mei is inmiddels verstreken dus we gaan er van uit dat we alleen nog leden hoeven toe te voegen. Het zou erg helpen als nieuwe leden zich voor 24 juni aanmelden. Als we alles op een rijtje hebben zullen de jeugdleiders worden toegevoegd. Het zal erg helpen als ouders die beschikbaar zijn als jeugdleider dit even aan Han Visscher kenbaar maken.

25 juni Bergen tegen Jong AZ
Op zaterdag 25 juni om 16.00 uur speelt Bergen 1 tegen Jong AZ, De jonge talenten van de profclub zijn dan alweer in voorbereiding op het nieuwe seizoen en de jongens van Bergen wacht weer een zware wedstrijd, Onze jeugdleden en hun ouders zijn van harte welkom.

26 juni en 3 juli Kennismakingstrainingen met TGL-voetbalacademy
De TGL-voetbalacademy gaat het komende voetbalseizoen op de zondagochtenden jeugdtrainingen verzorgen op De Kiefthoek. Nadere informatie vindt u HIER

Nieuwe jeugdleden
Het seizoen is nog nauwelijks afgelopen of er zijn al weer wat aanmeldingen voor het nieuwe seizoen binnen gekomen. Wij heten de volgende nieuwe jeugdleden van harte welkom:

• Tristan Scelso
  • Tom van ’t Hoff
  • Hans Hoitink
  • Ties van Langen
  • Stijn Snijders
  • Eber van der Vlugt
  • Vayènne Wokke
  • Isabel Jongejan
  • Daan van der Peet
  • Benjamin Vennix
  • Saba Gegechkori
  • Mats Bolier
  • Andres Rotgans
  • Lukas Vreeswijk
  • Felien Dirksen

Deze jeugdleden zullen worden ingedeeld in de teams voor het nieuwe seizoen waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de opgegeven wensen. Nieuwe leden kunnen zich nog steeds aanmelden via het digitale aanmeldingsformulier op de website. We zullen op 24 juni de voorlopige teamsamenstellingen voor het nieuwe seizoen bekend maken. Het zal zeer wenselijk zijn als nieuwe leden zich nu reeds aanmelden zodat deze nieuwe leden meegenomen kunnen worden in deze voorlopige teamindeling.

Pasfoto’s nieuwe O13-spelers
Op 15 april is naar de ouders van jeugdleden met geboortejaar 2010 een mailbericht gestuurd met het verzoek een pasfoto aan te leveren voor de KNVB-spelerspas. De reacties zijn tot nu toe teleurstellend waardoor we genoodzaakt zijn weer eens aan de bel te trekken. De pasfoto’s kunnen gestuurd worden naar ledenadministratie@vvbergen.nl Ook is het mogelijk de pasfoto zelf even te uploaden in de voetbal.nl app.

Contributie moeilijk op te brengen?
Hoewel wij in een relatief ‘rijk’ dorp wonen, komen zo nu en dan vragen binnen van mensen die moeite hebben om de clubcontributie op te hoesten. Ook binnen onze vereniging maakt een aantal gezinnen gebruik van de mogelijkheid om de contributie via het Jeugdfonds Sport & Cultuur te laten betalen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur lanceert de campagne 'Kies een club'. Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven lid te worden van een sport- of cultuurclub.

In de campagne geven zij ouders met geldzorgen de mogelijkheid contact op te nemen via www.kieseenclub.nl Door contact met het Jeugdfonds op te nemen via deze speciale website, brengen zij deze ouders in contact met een intermediair (zoals leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam) die een sport- of cultuuraanvraag kan doen.  De KNVB werkt actief hierin samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, elk kind verdient het om mee te doen!

Contactgegevens nog actueel?
Wij proberen onze ledenadministratie zo actueel mogelijk te houden. Hiervoor is wel de hulp van (de ouders) van onze leden nodig. Op de voetbal.nl app kan worden gecontroleerd welke gegevens in onze ledenadministratie zijn geregistreerd. Adresgegevens en telefoonnummers zijn hier zelf aan te passen. Ook kan de aanwezige pasfoto (na afloop van het seizoen) worden aangepast. Als het niet lukt kunnen de gewijzigde gegevens worden doorgestuurd naar ledenadministratie@vvbergen.nl
Ook een wijziging van het e-mailadres kan naar de ledenadministratie worden gestuurd omdat deze niet via de voetbal.nl app kan worden aangepast.

Peter Staadegaard, webredactie

Bergen-Jong_AZ.jpg