Nieuwe clubtenues 2022/2023

21 juni 2022 17:30

Met ingang van het nieuwe seizoen 2022/2023 worden alle officiƫle wedstrijdtenues en trainersoutfits vervangen door ons nieuwe tenue. Met trots presenteren wij ons nieuwe speciaal ontworpen shirt, waarmee vvBergen een unieke en onderscheidende uitstraling heeft voor de volgende jaren.

In oktober 2021 is op verzoek van het bestuur een projectgroep samengesteld om in de markt op onderzoek uit te gaan voor een nieuwe contract met een sportkledingfabrikant en retailleverancier. Na vele bezoeken aan diverse aanbieders is de keus gemaakt voor kledingleverancier Deventrade en retailer Sporthuis Johan Jansen Heiloo. Vanaf het nieuwe seizoen spelen wij in kleding van het merk Stanno.

shirt_20222023.jpg

Met ingang van vandaag zal ook de nieuwe ledenwebshop, met vvBergen artikelen, via de link op onze website bereikbaar zijn. De webshop is HIER te vinden.

Met dank aan Dick Koning, Jelle Nuijens, Mireille Steinz, Thierry Rijper, Daan Oldenburg, Demi Visscher en Chantal Boon.

Jim Robles