Voorlopige teamsamenstellingen en trainingsschema 2022/2023

27 juni 2022 22:00

Na een aardig puzzeltje is het toch weer gelukt om de voorlopige teamsamenstellingen voor het nieuwe voetbalseizoen van de jeugdteams bekend te maken. Ook is het (voorlopige) trainingsschema voor het nieuwe seizoen 2022/2023 bekend.

Nadrukkelijk wordt aangegeven dat het om voorlopige teamsamenstellingen gaat. Nadat deze voorlopige teamsamenstellingen per mail waren verstuurd, zijn reeds enkele reacties ontvangen van ouders die weer zeer dankbaar waren voor de mooie indelingen van zoon of dochter. Ook waren wat mensen minder tevreden. Ik kan het helaas niet iedereen naar de zin maken. Ik reageer nu nog even niet op eventuele mailtjes. Dit doe ik in september zodat ik alles in samenhang kan bekijken. Alvast bedankt voor het begrip.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website. Deze nieuwe leden zal ik bij de start van het nieuwe seizoen indelen. Dit om teveel verschuivingen te voorkomen.

De trainingen voor de jeugdleden vanaf JO13/MO13 starten in de week van maandag 15 augustus. Dit volgens bijgaand trainingsschema. De JO8 tot en met JO12 starten op woensdag 24 augustus met de trainingen. De mini’s en kabouters hebben nog een weekje extra vakantie en beginnen op woensdag 31 augustus met de eerste trainingen.

Voorlopige indelingen 2022/2023

Trainingsschema 2022/2023

Voorlopige indeling MO17 2022/2023

Tot slot wens ik iedereen alvast een fijne vakantie toe