Oproep: Wie wil Bergen ZA4 versterken?

30 juni 2022 18:15

Op dit moment zijn we bezig om op zaterdag een seniorenteam te vormen. Er is al een aantal jongens beschikbaar, maar nog niet genoeg om het team probleemloos het seizoen door te laten komen. We zijn daarom op zoek naar een aantal spelers die het leuk vinden om op zaterdagmiddag te voetballen.

De voetballers die tot nu toe zijn aangemeld zijn tussen de 19 en 24 jaar, maar een ook als je wat ouder (of jonger) bent, ben je van harte welkom. Je hoeft beslist geen stervoetballer te zijn, maar een beetje serieuze benadering is wel welkom. Ook als je met een aantal vrienden je bij het team van vvBergen ZA4 wilt aansluiten ben je uiteraard welkom.

We streven naar zo’n 15 tot 16 spelers maar zullen dit aantal eventueel aanpassen als dat door bijvoorbeeld de werk- of studieverplichtingen van de spelers nodig mocht zijn.

We willen eerst graag weten of het team genoeg spelers zal hebben om te kunnen starten. Pas als dit duidelijk is, zullen we de nieuwe leden in gaan schrijven. Dit om onnodig werk te voorkomen.

Wil je meer weten of ben je meteen enthousiast? Neem dan contact op met een van de volgende personen:

Peter Staadegaard (ledenadministratie) via 06-13852443 of ledenadministratie@vvbergen.nl
Han Visscher (Hoofd Voetbaltechnische Zaken) via hoofdvtz@vvbergen.nl
Tim Schouten (contactpersoon team en contractbesprekingen 😆 via tim.m.schouten@gmail.com

gezocht.jpg