Uit de oude doos: Ouderavond

30 juli 2022 11:45

In deze voetballoze periode waarin de kopij niet bepaald binnen stroomt, leek het ons een goede gedachten om eens wat zaken uit het verleden voorbij te laten komen. Tot het voetbal weer van start gaat, hebben we wat ‘komkommertijditems’ uit de oude doos verzameld.. In deze derde aflevering: Ouderavond.

Zo’n 25 jaar geleden streefde het toenmalige jeugdbestuur van Berdos naar kwaliteitsverbetering binnen het jeugdvoetbal. Men dacht hierbij  aan het verbeteren van de faciliteiten, de begeleiding, de trainers maar ook aan de sfeer binnen de jeugdafdeling. Men wilde destijds graag de ouders van de jeugdleden wat nadrukkelijker betrekken bij het totale jeugdgebeuren en van de ouders graag horen waar de verbeterpunten lagen. Het kritisch Berdoslid schreef er in de Berdoscoop een leuk stuk over.

Het betreffende stuk is HIER te lezen.

Niet alleen als voetbalzaakjes niet lekker lopen, wordt vaak erg impulsief geoordeeld. Maar ook tegenwoordig wordt bij  maatschappelijke vraagstukken die zwaar op de maag liggen (te?) vaak de oplossing vanuit het onderbuikgevoel aangedragen. Dit gebeurde 25 jaar geleden, maar nu nog steeds. (PS)

Man_op_WC.jpg