KNVB Spelregelbewijs

5 augustus 2022 14:45

Jeugdleden die geboren zijn in het jaar 2005 dienen bij de start van het nieuwe seizoen in het bezit zijn van het KNVB spelregelbewijs. Als men niet in het bezit is van het spelregelbewijs kan dit betekenen dat men niet mag voetballen.

Degenen die het spelregelbewijs moeten gaan halen hebben inmiddels een mailbericht gehad met een toelichting en ook is hen een uitnodiging van de KNVB toegestuurd.

Reeds enkele uren na het toesturen van deze mailtjes hadden Bink Baars en Ahmad Altaha het spelregelbewijs al gehaald. Voor de overige 37 leden die het spelregelbewijs nog moeten halen, moet het mogelijk zijn om het spelregelbewijs te halen. De indruk bestaat dat het wat eenvoudiger is geworden dan toen het spelregelbewijs werd ingevoerd.

Nadere informatie vind je HIER

Mochten er nog vragen zijn (bijvoorbeeld omtrent het wijzigen van het te gebruiken e-mailadres) stuur dan even een mailtje naar ledenadministratie@vvbergen.nl