Interview Roos van Eijk in Panna! - vvBergen

Interview Roos van Eijk in Panna!

8 december 2022 10:45

Regelmatig krijg ik allerlei voetbaltijdschriften toegestuurd. Een van de tijdschriften die ik maandelijks ontvang is de Panna! Voor de jeugdige voetbalfans een leuk magazine, maar ik als rijpe zestiger reken me niet bepaald meer tot de doelgroep. Ik heb dan ook niet meer de behoefte om de bij dit tijdschrift gevoegde posters van nationale en internationale voetbalsterren boven mijn bed te hangen.

Ik leg daarom regelmatig een aantal exemplaren van dit magazine in onze kantine in de hoop dat onze jeugdleden er iets mee kunnen.

Deze maand viel mijn oog echter op een interview met een oud jeugdspeelster van onze vereniging die was neergestreken in Milaan. Roos van Eijk speelt vanaf dit seizoen bij AC Milaan en heeft ook nog eens haar Vwo-diploma gehaald. Ook het NHD schonk al eens aandacht aan Roos maar nu heeft ook een landelijk voetbalmagazine Roos ontdekt. Naast het interview in de Panna (dat HIER te lezen is) moet ik als ik nieuws over Roos tegen kom altijd weer even denken aan onderstaande foto……….

Roos.jpg