Bergen scoort hoog bij Grote Clubactie - vvBergen

Bergen scoort hoog bij Grote Clubactie

18 december 2022 11:15

Voor de pupillenteams zit de eerste helft van het seizoen er al weer op. De trainingen liggen enkele weken stil en de voetbalbond is druk bezig met de competitie indelingen voor de tweede seizoenshelft. Op zaterdag 17 december sloten onze pupillen de eerste helft van het seizoen af met een onderling toernooi en werd ook de opbrengst van de Grote Clubactie bekend gemaakt.

Het was op zaterdag eigenlijk te koud om te voetballen, maar veel Bergense bikkels kwamen toch naar De Kiefthoek om onderling de strijd aan te gaan. Wat extra kleding onder de door de club verstrekte hesjes en een paar warme handschoenen zorgden ervoor dat er toch gevoetbald kon worden. Als je eenmaal bezig bent, voel je de kou bijna niet meer en weet je dat het voetballen na deze koude zaterdagochtend enkele weken stil ligt.

20221217_Prijswinnaars_Grote_Clubactie_04.jpg

Na het voetballen massaal naar de warme kantine voor een hapje en een drankje

Nadat de onderlinge wedstrijden waren afgesloten zochten de kinderen en hun ouders de warme kantine op omdat de opbrengst van De Grote Clubactie bekend gemaakt zou worden. De pupillen van vvBergen hadden dit jaar wel heel erg hun best gedaan om loten te verkopen. Dit jaar werd veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de loten digitaal te kopen en af te rekenen zodat men op een veilige manier mee kon doen. Onze nieuwe secretaris Pauline Schouten en Han Visscher (Hoofd Voetbaltechnische zaken) beklommen het podium en wisten te melden dat onze jeugdleden maar liefst € 6.039,48 voor de club hadden opgehaald. Dit is een absoluut recordbedrag. De bomvolle kantine reageerde enthousiast op deze mooie mededeling.

20221217_Prijswinnaars_Grote_Clubactie_02.jpg

De prijzen worden uitgedeeld

20221217_Prijswinnaars_Grote_Clubactie_01.jpg

Pauline en Han maken het resultaat bekend: € 6.039,48

20221217_Prijswinnaars_Grote_Clubactie_05.jpg

De club is onze pupillen natuurlijk zeer dankbaar en wilde graag de lotenverkopers die de meeste loten hadden verkocht in het zonnetje zetten. Omdat het aantal verkochte loten dermate hoog was, werd besloten het aantal prijsjes te verhogen van vijf naar tien. Ook werd het team dat de meeste loten had verkocht getrakteerd op een mooie teamprijs. De prijzen waren onder andere twee tenues van het Nederlands elftal, kaartjes voor AZ-FC Utrecht, wedstrijdballen en de teamprijs was een voetbalclinic voor het hele team.

20221217_Prijswinnaars_Grote_Clubactie_03.jpg

Het meisjes onder 13-team verkocht de meeste loten en won een voetbalclinic

We konden terugkijken op een zeer geslaagde Grote Clubactie dit jaar en willen alle lotenverkopers en lotenkopers hartelijk bedanken. De opbrengst zal voornamelijk gaan naar de jeugd. Volgend seizoen zullen we weer gaan proberen om goed te scoren en hopen dat onze jeugdleden opnieuw mee zullen doen.

NB Ik ben dit jaar zelf in de prijzen gevallen en mocht zelf een kerstkaart ontwerpen en versturen. Mijn grootste prijs was echter dat 80 procent van mijn inleg rechtstreeks in de clubkas terecht komt.