Voetbaltweedaagse voor onze pupillen op 29 en 30 augustus

7 juni 2024 13:30

In de zomervakantie in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen organiseren wij voor onze jeugdteams (jongens onder 7 tot en met jongens onder 12) een voetbaltweedaagse. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen trainers en met een bijdrage van de businessclub waardoor de deelname laagdrempelig blijft en we de kosten laag kunnen houden.

Deze voetbaltweedaagse wordt gehouden op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus op ons sportcomplex De Kiefthoek.

Deze tweedaagse bestaan uit vele leuke, verschillende trainingen, spellen, wedstrijden en toernooien.

Deelname aan deze voetbaltweedaagse kost € 25,00 per deelnemer. Hiervoor ontvangen de deelnemers een lunch, drinken en tussendoortjes.

Aanmelden kan tot en met 7 augustus en kan HIER plaatsvinden. VOL=VOL

Ook nieuwe leden kunnen zich voor deze voetbaltweedaagse aanmelden.

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met het verzoek de kosten over te maken. Als het bedrag van € 25,00 binnen is, volgt een bevestiging en is de inschrijving definitief.

Verdere informatie volgt later. Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar Han Visscher: [email protected]

Wij hopen op veel deelnemers en mooi weer.

Han Visscher, organisatie

20221022_Voetbaltweedaagse_05.jpg