Nieuwe Forte BSO bij voetbalclub V.V. Bergen

23 mei 2024 13:15

Namens vvBergen hebben Pauline Schouten (secretaris) en Jelle Nuijens (penningmeester) een samenwerkingsovereenkomst getekend met Forte kinderopvang. De overeenkomst voorziet erin dat Forte kinderopvang gebruik maakt van onze accommodatie voor het aanbieden van naschoolse opvang.

Forte Kinderopvang start in samenwerking met voetbalclub V.V. Bergen een nieuwe BSO in Bergen. Op sportpark De Kiefthoek in Bergen start een sportieve BSO voor de naschoolse opvang van kinderen van 7 jaar en ouder.

Met ingang van 2 september start BSO De Kiefthoek, een samenwerking van Forte Kinderopvang en V.V. Bergen. Bij deze BSO krijgen kinderen alle ruimte om te bewegen. Een van de sportvelden kan door de kinderen gebruikt worden voor sport en spel. Naast sport biedt BSO De Kiefthoek een rijk aanbod aan activiteiten, waarbij er rekening gehouden wordt met de leeftijd en belangstelling van de kinderen.

20240522_Samenwerking_Forte_kinderopvang_02.jpg

Arthur de Flart (bestuurder Forte Kinderopvang) en Pauline Schouten-de Waard, secretaris en Jelle Nuijens, penningmeester, ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst voor de sportieve BSO

De kantine van de club wordt aangepast aan de behoeftes van de BSO kinderen. Hier is ruimte om te eten en te drinken na school, maar ook om bijvoorbeeld creatief bezig te zijn. Met deze uitbreiding binnen het Forte BSO aanbod in Bergen ontstaat een mooie afwisseling tussen de reguliere BSO en een sportieve BSO.

20240522_Samenwerking_Forte_kinderopvang_01.jpg

BSO Kiefthoek biedt tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag opvang vanaf eindtijd van de verschillende scholen tot 18.30 uur. Er is ruimte voor 24 kinderen van 7 jaar en ouder.

Meer informatie op www.fortekinderopvang.nl of bel met de afdeling klantenservice van Forte Kinderopvang: 0251 - 658 058.