Rabobank ondersteunt duurzaamheidsprojecten vvBergen

6 juni 2024 13:15

Naast de vele sportieve doelen die onlosmakelijk met een sportvereniging verbonden zijn, heeft vvBergen dit jaar ook ingezet op het verduurzamen van het sportcomplex. De aandachtige toeschouwer heeft ongetwijfeld al gezien dat op het hoofdveld weer ‘echt’ gras is te zien en dat er nieuwe lichtmasten zijn geplaatst waarbij LED verlichting zal worden gebruikt. De aanpassingen aan de verlichting vormen een flinke investering voor de vereniging. Gelukkig heeft de vereniging steun gekregen van Rabobank die met een substantiële bijdrage vvBergen ondersteunt.

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zet men zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Rabobank was vanaf de fusie van Berdos en BSV Bergen de hoofdsponsor van onze fusieclub.

LED_op_velden_01.jpg

Omdat Rabobank 125 jaar bestaat, stelt men dit jaar eenmalig een extra bijdrage beschikbaar voor regio Alkmaar en Omstreken om te investeren in lokale duurzaamheidsoplossingen en projecten. Een unieke samenwerking tussen lokale partijen en natuurlijk geweldig voor onze vereniging die voor een financiële bijdrage van Rabobank in aanmerking is gekomen. De bijdrage zal goed worden besteed aan de nieuwe LED verlichting rond onze velden. Dit bestedingsdoel past prima in de doelstellingen die Rabobank voor ogen heeft als het gaat om de verbetering van de leefomgeving.

LED_op_velden_02.jpg

Het bestuur van vvBergen bedankt Rabobank voor de bijdrage en gaat ook de komende tijd op zoek naar nog meer duurzame verbetermogelijkheden op ons sportcomplex (PS)