Ook 3-3 opstelling levert vvBergen JO11-4 geen punten op

25 november 2017 9:00

Scheidsrechter

Alexander van Bekkum

Onbekend

Reiger Boys begint met de aftrap. vvBergen heeft een opstelling van 3-3, geen middenveld dus. Drie verdedigers: Kiet op rechts, Mats op links en Floor centraal en de drie aanvallers: Roemer op rechts, Ghalid op links en Diede in het midden. Het begint al gelijk. Reiger Boys komt met een aanval en mist het doel op het nippertje. Door een uitstekende verdediging van het drie verdeigers achterin weten ze veel aanvallen af te slaan.

Dan komen er kansen voor vvBergen, maar verder dan de middellijn komen ze niet. Het noodlot slaat toe. Een aanval van Reiger Boys eindigt in een 0-1. Dan krijgt Reiger Boys moed en gaat verder. Ze zetten de verdedigers zwaar onder druk. Niemand van voren helpt de verdediging. En dan kun je het krijgen: 0-2

Zelfs een momentje rust is de verdedigers van vvBergen niet gegund: 0-3. Waar o waar blijven die terugkomende aanvallers?  Maar dat de aanvallers niet terugkomen heeft een voordeel. De keeper Ithosha rolt de bal naar Floor en zei: ''Schiet hem naar Roemer,  die schiet hem naar Diede.'' En...............goal!

Rust, het is 1-3. Na een kort moment van vreugde gaat Reiger Boys weer keihard verder. En ze scoren zelfs de 1-4. Ze gaan echt keihard door want het wordt uiteindelijk 1-6.

Via de verslag de groeten aan coach Rodney want die kon er vanwege zijn voet nog niet bij kon zijn. De verslaggever Floort belt hem.