G-team vvBergen na ommekeer in tweede helft ruim langs HOSV G2

V.V. Bergen G1G

3e klasse D

25 april 2018 19:00

Onbekend

De eerste helft ging erg moeizaam; we gingen met een achterstand van 3-2 de rust in. (We misten onze verdediger Jan.) Maar een ‘snelle jongen’ genaamd Tim, nam de ballen mee langs de zijlijn en gaf de voorzetten. Domino heeft een aantal keren gescoord.

En Daan…(onder andere met een héle mooie lobbal!)  heeft ook gescoord. Ook de keeper Emiel heeft een paar mooie reddingen gemaakt. Tenslotte stond de verdediging harstikke goed. Er kwam geen bal meer doorheen. Zo kantelde de wedstrijd van een 3-2 achterstand, naar een klinkende overwinning. Met als eindstand 3-8  voor vvBergen!