V.V. Bergen JO19-1

1e klasse 1

5 oktober 2019 11:15

Onbekend

In een zonovergoten Oudkarspel ging Bergen JO19-1 proberen de eerste competitie- overwinning naar zich toe te trekken. DTS begon met een aantal goede kansen op het doel van Tijn D, maar deze werden niet verzilverd door goed ingrijpen van de verdediging.

De eerste 10 minuten moest we even wakker schrikken van deze kansen van de tegenstander, maar we herpakten ons goed. We begonnen ons combinatiespel te spelen, maar konden helaas niet voorkomen dat de DTS-mannen toch de eerste goal scoorden door een prima kopbal. Door een terecht gegeven strafschop kon Alano de 1-1 laten aantekenen op het scorebord.

Met een balbezit percentage van 65 % probeerden we door te stoten naar de goal van de tegenstander en dit lukte prima. Met een rake kopbal van snelle Olle pakten we de voorsprong: 1-2
Helaas konden we niet voorkomen dat DTS toch de 2-2 maakte door een slimme schuiver in de rechterhoek te plaatsen. Hierna maakten we het onszelf steeds moeilijker. Al was het jammer dat een, volgens de meegereisde supporters, terecht doelpunt van Sten werd afgekeurd door vermeend buitenspel. In de laatste 10 minuten kregen we nog een wel of niet terechte strafschop tegen die DTS verzilverde: 3-2.

Mannen...als jullie zo blijven voetballen als vandaag dan komen de punten vanzelf wel. Blijf geloven in jullie zelf!!