V.V. Bergen JO11-1

Groep 2 03

14 september 2019 9:00

Onbekend

Zaterdag 14 september mocht JO11-1 op bezoek bij Zeevogels. Weer erg vroeg (9:00) en op gras. Dat was een week eerder al slecht bevallen tegen Kolping Boys. Bovendien moesten we nu Milo (coach) en Milan missen.

Na een inleidend praatje en inspelen leek het team er klaar voor. Niets bleek echter minder waar. Binnen een minuut stond het 1-0. De eerste helft verliep voor Bergen niet best. Zeevogels had een verdedigend concept met een spits weglopend uit de rug van onze verdediging en opkomende middenvelders. Dat werkte erg goed. Bij Bergen speelde Charmeye een heel goede eerste helft. Die liet haar verdediger voortdurend haar hielen zien, maar ze wist noch het doel noch onze spits te vinden. De speelwijze van Zeevogels en het slaperig optreden van Bergen zorgde voor een ruststand van 3-0 en dan hield keeper Hicham er ook nog een paar uit! Dat viel wel ff tegen. Vince en Charmeye schoten wel op het doel van Zeevogels, maar die hadden ook een fijn keepertje staan.

In de tweede helft speelde Joep op linkshalf in plaats van op linksback. Dat pakte goed uit. Pepijn, Sem en Vince hielden het achterin dicht (en wakker geworden), Thomas of Charmeye stond in de spits, die werden door Joep, Thijs en Patrick ondersteund. Patrick bleek echter een verdraaide knie te hebben en moest toch echt gewisseld worden in de tweede helft. Joep speelde een puike tweede helft op links, maakte de 3-1 en 3-2 en zorgde voor gestroomlijnder spel in de voorhoede. Achterin vochten Vince, Sem, Pepijn en Hicham als leeuwen, waarbij Pepijn meesterlijke slidings liet zien, Sem zich onverzettelijk toonde en overal zijn voet voor zette, Vince lekker van zich af beet en de rechter middenvelder afstopte. Keeper Hicham liet bovendien fijne reddingen zien.

Kansen waren er op de 3-3 maar de verdediging vergat toch een keer de aanvaller in de rug en Hicham kon ook geen redding meer brengen: 4-2… Bergen gaf niet op en bleef alles geven, maar het was niet genoeg. Dit keer was Zeevogels de sterkere door een goede eerste helft.
Jammer jongens! Maar goed terug gevochten.

Komend weekend is er weer professionele begeleiding (Milo) en is Milan ook weer terug. Bovendien spelen we weer op een christelijke tijd (10:30) op kunstgras (vv Bergen veld D1). Daar verwachten we wel weer het ware gezicht van vv Bergen JO11-1 te zien. En wel vanaf het begin, en niet pas in de tweede helft! Tot zaterdag!