5 oktober 2019 11:00

Scheidsrechter

Coen Thomas

Onbekend

Na een paar weken met teleurstellingen mochten de manschappen aantreden tegen SVW JO11-2. We begonnen weer lekker! Kansen te over, maar de afwerking liet nog even te wensen over.

In de 11de minuut sloeg het noodlot toe. Een moment van onachtzaamheid leidde tot een counter en meteen een goal:  0-1! En een minuut later hetzelfde scenario. Pepijn was nog als enige verdediger over maar kon de aanvaller ook niet meer tegenhouden, net als Hicham, want het de speler van SVW schoot de bal goed in: 0-2.

Maar ons team speelde goed en ging daarmee door. Na goede combinaties werd Charmeye diep gestuurd. Die liet de (goede!) keepster wel kansloos: 1-2. En een minuut (13de) later bijna een kopie van de eerste en weer schoot Charmeye de bal tegen de touwen: 2-2. De gezichten stonden weer wat vrolijker.

Vele kansen volgden, voortkomend uit regelmatig goed combinatiespel. Milan net naast, Joep koppend uit een corner, afstandsschot van Sem. Van Pepijn via Joep naar Charmeye met een goed schot, maar de keepster redde. Thijs probeerde het, Milan nog een keer na goed samenspel met Sem en Thijs. Charmeye  ging tussen twee man door en schoot op doel, maar weer die keepster. Vlak voor rust onderschepte Joep een uittrap van de keepster, speelde meteen Milan aan en die had geen moeite met de afronding: 3-2.

Na rust ging het team goed door. Charmeye, Daan en Patrick op de flanken, Milan en Thomas spitsen. In de verdediging speelden Sem, Vince, Joep en Pepijn fijn en hadden weinig moeite meer met de tegenstanders. Nu schoven ze om de beurt in om het middenveld te versterken. En Hicham had als keeper weinig te doen…. Thijs verdeelde het spel en kon zijn maatjes goed vinden.

Thomas maakte de 4-2 (10de minuut). In de 24ste minuut was na twee reddingen het schot van Joep te veel: 5-2. De laatste was van Milan, die direct door Joep na een onderschepping werd aangespeeld: 6-2!

Het hele team toonde goede inzet. Daan is helemaal gewend getuige zijn goede acties op de flank en iedereen hielp mee met verdedigen. Goed gedaan kanjers!