Aanmelden nieuw lid - vvBergen

Aanmelden nieuw lid

Aanmelden nieuw lid

We verwelkomen u of uw kind graag als lid van vvBergen! U kunt u of uw kind aanmelden met onderstaand formulier. U krijgt van onze ledenadministratie een bevestiging van de aanmelding. Voordat u het formulier invult, willen wij graag uw aandacht vragen voor de contributiebetaling, het vrijwilligerswerk en de sponsoring.

Jeugdleden vanaf JO15 worden geacht enkele keren per seizoen een jeugdwedstrijd te leiden.

Contributie

 • Als u zichzelf of uw kind aanmeldt voor aanvang van het seizoen, dan betaalt u de contributie voor een volledig seizoen, ook als u het lidmaatschap voortijdig (tijdens het seizoen) wilt beëindigen. Meer informatie over de contributiebedragen vindt u hier.
 • Als u zichzelf of uw kind aanmeldt na 1 november, wordt u gevraagd om een gedeelte van de jaarcontributie te voldoen. De contributie wordt dan door penningmeester pro rato vastgesteld.
 • NIKKI verzorgt (sinds maart 2022) de contributie-inning voor vvBergen.
  Meer informatie over NIKKI vindt u hier.
 • Als de betaling van de contributie niet op tijd is ontvangen, kan het bestuur het lidmaatschap opschorten waardoor u of uw kind niet speelgerechtigd is. De bijkomende incassokosten zullen bovenop de contributie in rekening worden gebracht.
 • Het opzeggen van het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen dient vóór 15 mei plaats te vinden bij de ledenadministratie. Informatie over overschrijvingen van andere verenigingen, de spelerspas, het wijzigen van uw gegevens en de voorwaarden die van toepassing zijn bij het afmelden vindt u hier

Vrijwilligers

Om te kunnen voetballen zijn er veel vrijwilligers nodig. We hebben gelukkig al een groot aantal vrijwilligers die zich voor vvBergen willen inzetten. Helaas blijken dat er nooit genoeg. Hoewel het (nog) geen verplichting is, vragen wij u dringend een bijdrage te willen leveren aan het vrijwilligerswerk bij vvBergen. Of misschien weet u in uw omgeving iemand die zich graag op deze manier wil inzetten. Onderstaand kunt u aangeven waar uw interesse en/of mogelijkheid ligt. Voor een aantal expliciete posities kunt u hier meer informatie krijgen. Informatie over ons vrijwilligersbeleid kunt u hier vinden.

Sponsors

Om als vereniging op alle fronten optimaal te presteren, zijn we in grote mate afhankelijk van externe financiële bronnen. vvBergen heeft circa 750 leden en heeft daarmee een groot draagvlak onder de inwoners van Bergen en omstreken.  De vereniging is financieel gezond, wat mede te danken is aan de grote groep sponsors, adverteerders en donateurs. Ook de ‘Vereniging Vrienden van vvBergen’ speelt hierin een grote rol. Dankzij hun financiële extra’s worden bijzondere projecten mogelijk gemaakt. Als u vvBergen financieel een warm hart toedraagt, dan vindt u hier meer informatie.

 - Let op het volgende -


 Als u zich aanmeldt
gaat u akkoord met de volgende bepalingen:

 • u gaat akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens in onze administratie;
 • u gaat akkoord met het feit dat wij deze informatie delen met de KNVB;
 • u gaat akkoord dat foto’s van het team of spelsituaties op de website kunnen worden geplaatst.

 

Als u uw kind aanmeldt dat jonger is dan 16 jaar, dan gaat u ook akkoord met de volgende bepalingen:

 • u bent ouder of voogd of verantwoordelijke voor het door u aangemelde kind;
 • u gaat akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens van uw kind in onze administratie.

Aanmelden


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!