Home

Rabobank en Centrum Oosterwal zijn onze trotse hoofdsponsors!Vrijwilligers


Vrijwilliger worden? Of eerst meer weten?
Neem dan contact op met ons bestuurslid verenigingszaken via 
verenigingszaken@vvbergen.nl.

Banner.png

Banner_Vomar.jpg

Bergen 1 oefent zondag 30 januari thuis tegen Zeevogels

Gisteren, 27 januari 18:15  Ook de seniorenteams mogen weer voetballen tegen andere verenigingen. Bij de standaardteams moet nog even worden gewacht met de hervatting van de competitie. Dit biedt veel verenigingen de kans om te oefenen. Bergen 1 speelt daarom aanstaande zondag om 13.00 uur thuis op De Kiefthoek tegen Zeevogels 1. Publiek is weer welkom!meer »

31x gelezen

Voetbalcompetities weer van start

26 januari 20:15  Het kabinet heeft groen licht gegeven voor hervatting van de voetbalcompetities. De KNVB heeft daarom voor het komende weekend al een groot aantal wedstrijden vastgesteld. Ook publiek is weer welkom langs de velden en de kantines en sporthallen kunnen weer gebruikt worden. Er zijn wel wat regels waaraan voldaan moet worden. De KNVB heeft alles wat met de start van de competitie te maken heeft op een rijtje gezet en naar de verenigingen gestuurd, Hieronder hetgeen we van de voetbalbond mochten ontvangen.meer »

79x gelezen

De eerste balcontacten van 2022

9 januari 19:45  Op zaterdag 8 januari werd als opwarmertje voor de tweede competitiehelft voor onze jeugdteams een onderling toernooi georganiseerd. De jongste jeugd speelde 4 tegen 4 terwijl de wat oudere jeugd 7 tegen 7 speelde. De organisatie heeft alles even op een rijtje gezet.meer »

194x gelezen

Vrouwen- en meisjesteams sluiten 2021 met toernooi af

19 december 14:30  Net voor de harde lockdown sloten de meiden en vrouwen van vvBergen 2021 voetballend af. Het nieuwe meisjes onder 11-team speelde haar laatste competitiewedstrijd in Hoorn, Na alle competitiewedstrijden te hebben gewonnen, moest de ploeg van coach Rick Huls nu in de ploeg van Always Forward haar meerdere erkennen. De oudere meisjesteams speelden met het vrouwenteam op De Kiefthoek een onderling toernooi met culinaire omlijstingmeer »

381x gelezen

Bergen JO9-2 sluit jaar af met leuke wedstrijd

12 december 13:15  Vuurwerk is niet toegestaan deze jaarwisseling. Echter hield dat de mannen van Bergen JO9-2 er niet vanaf om met een knaller van een wedstrijd het jaar af te sluiten. De laatste wedstrijd van het seizoen speelden we thuis tegen de mannen van de JO9-1 van vv Bergen. Een soort van derby dus. En met de coronacompetitie nog in het achterhoofd, leek het net of die weer actief was. De jongens kennen elkaar natuurlijk goed van de trainingen en ook van school. Dus dat was een leuke wedstrijd zo tegen allemaal bekenden.meer »

203x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!