Home - vvBergen

Home

Onze trotse hoofdsponsor!

Oosterwal_logo.jpg

Vrijwilligers


Vrijwilliger worden? Of eerst meer weten?
Neem dan contact op met ons bestuurslid verenigingszaken via 
verenigingszaken@vvbergen.nl.

Kaboutervoetbal_banner.jpg

adgelastingen.jpeg

Bergen JO15 (zaal) pakt najaarstitel

2 december 13:00  De jeugdzaalvoetballers van Bergen JO15 zijn erin geslaagd om de najaarstitel te pakken. De ploeg van coach Lisa de Groot en technisch adviseur annex rijvader Fritz Walter slaagde erin om in een niet bepaald hoogstaand duel met 3-1 te winnen van White Stones JO15 waardoor men niet meer achterhaald kon worden door de andere teams. meer »

171x gelezen

Bergen VR kan niet stunten tegen Always Forward

26 november 21:00  Het vrouwenteam van Bergen kon tegen de nummer 3 van de ranglijst Always Forward niet stunten. Onder leiding van interim coach Edwin Steinz kwam men nog wel op voorsprong maar vlak voor rust maakten de gasten uit Hoorn gelijk. In de tweede helft moest Bergen toch de punten aan Forward laten en verloor ietwat geflatteerd met 1-4. meer »

152x gelezen

Bergen weet goede start niet vast te houden

26 november 20:00  Bergen heeft tegen Limmen voor de derde keer op rij met een doelpunt verschil verloren. De ploeg van trainer Jan Nederburgh nam brutaal een 0-2 voorsprong maar zag de thuisclub in het tweede deel van de eerste helft langszij komen. Na de rust nam Limmen het spel nog nadrukkelijker in handen en besliste de wedstrijd al in het eerste kwartier van de tweede helft met de winnende treffer.meer »

257x gelezen

Inschrijving klaverjasdrive 22 december gestart

23 november 14:00  Op vrijdag 22 december organiseert vvBergen een grote kerstklaverjasdrive in onze kantine. Naast het feit dat er mooie prijzen te winnen zijn, is het ook altijd erg gezellig. Goede redenen dus om vandaag nog in te schrijven. meer »

166x gelezen

Highlights Algemene Ledenvergadering

23 november 13:45  Op woensdag 22 november hield vvBergen weer haar Algemene Ledenvergadering. Zoals gebruikelijk puilde de kantine ook deze keer weer niet uit als het om de belangstelling gaat. Er was toch wel een aantal zaken die aandacht behoefden. Hieronder een korte opsomming van de punten die aan de orde zijn gekomen.meer »

281x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!