Home

Onze trotse hoofdsponsors!Vrijwilligers


Vrijwilliger worden? Of eerst meer weten?
Neem dan contact op met ons bestuurslid verenigingszaken via 
verenigingszaken@vvbergen.nl.

Aanmelden.jpg


VV_BERGEN-373x261pixels-STANNO.png

Bergenjeugd heeft seizoen er weer op zitten

Vandaag, 26 juni 12:15  Ook de jeugdteams van vvBergen hebben het voetbalseizoen er weer op zitten en de spelers, speelsters, trainers en begeleiders gaan weer genieten van een welverdiende vakantie. Hieronder kijken we weer even kort terug op het afgelopen seizoen en werpen we de blik weer vooruit op het nieuwe voetbalseizoen.meer »

41x gelezen

Bergen 1 sluit seizoen af met leuke wedstrijd tegen Jong AZ

Vandaag, 26 juni 10:15  Nadat de competitie enkele weken geleden in de stromende regen werd afgesloten, mocht Bergen 1 als toetje het seizoen afsluiten met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong AZ. Deze keer werd gespeeld onder zomerse omstandigheden wat een leuke krachtmeting opleverde. Na een ruststand van 0-2 werd het uiteindelijk 1-6 voor de jeugdige profs.meer »

176x gelezen

TGL-voetbalacademy geeft vanaf september trainingen bij vvBergen

Gisteren, 25 juni 11:45  Vanaf september zal TGL-voetbalacademy op de zondagochtend van 9:30 uur tot 10:45 uur, trainingen gaan geven in cyclussen van 5 trainingen. VVBergen is de eerste club die samenwerkt met deze voetbalacademy die onder leiding staat van Dennis Zwagerman jeugdtrainer van AZ. De trainingen zijn bestemd voor jongens en meisjes uit de leeftijdsgroep van O8 t/m O12. TGL-voetbalacademy staat voor Train, Grow en Learn.meer »

82x gelezen

Nieuwe clubtenues 2022/2023

21 juni 17:30  Met ingang van het nieuwe seizoen 2022/2023 worden alle officiële wedstrijdtenues en trainersoutfits vervangen door ons nieuwe tenue. Met trots presenteren wij ons nieuwe speciaal ontworpen shirt, waarmee vvBergen een unieke en onderscheidende uitstraling heeft voor de volgende jaren.meer »

272x gelezen

Hofski’s Reutels, terug van weggeweest

18 juni 12:15  Het was met de Pinkster op zijn Hollands gezegd echt Hollands baggerweer. Doch ons vlaggenschip sloot in een thuiswedstrijd winnend af. Daarna muziek in de kantine die in het begin zo knetterhard aanstond, met een dreun op de achtergrond, waar je vullingen van uit je gebit vallen. Maar ja, bij de jeugd gaat het niet zodanig om de muziek, als het maar hard is. Misschien is dat ook de constatering dat ik minder jong ben.meer »

122x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!