Business Club - vvBergen

Business Club

De Business Club is een onlangs opgerichte stichting met als doel het financieel ondersteunen van de vvBergen en het organiseren van netwerk evenementen voor de aangesloten leden.

De doelstelling van Business Club vvBergen is om als een echt werkend netwerk te fungeren. Tevens zal de Business Club, op uitnodiging, dienen als adviesorgaan voor het bestuur van vvBergen.
vv Bergen wordt financieel door de Business Club gesteund; 50% van de opbrengsten van het club- jaarlidmaatschap gaat direct naar vvBergen. De andere 50% zal worden besteed aan activiteiten en evenementen voor de leden van de Business Club en/of evenementen die op initiatief van de Business Club voor vvBergen-breed georganiseerd worden.

Het huidige bestuur bestaat uit de volgende personen: Henk A.J. Borst (voorzitter a.i.), Peter Vonk (penningmeester), Theo van Etten (secretaris) en Mark Lases (algemeen bestuurslid).

Het lidmaatschap van de Business Club vv Bergen bedraagt € 500,- ex BTW per seizoen; 1 juli t/m 30 juni. Sponsors van de voetbalvereniging genieten een korting op het lidmaatschap.

Vraag naar de condities bij Henk Borst; 06-22407280, of stuur een email naar de secretaris van de Business Club, Theo van Etten; businessclub@vvbergen.nl.

Hier treft u meer informatie aan over uitleg en wijze van aanmelden.

Regelmatig worden er Nieuwsbrieven uitgegeven. Deze treft u hier aan:

Nieuwsbrief 07
Nieuwsbrief 08
Nieuwsbrief 09
Nieuwsbrief 10

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!