12 oktober 2019 14:30

Scheidsrechter

J.E. Ooijevaar

Onbekend

Tijd werd het om de eerste overwinning op te eisen voor Bergen JO19-1 tegen Vrone JO19-1. Het elftal van Ruud en Huub miste een aantal belangrijke basisspelers in deze belangrijke wedstrijd. Maar met hulp van mannen uit de JO19-3 en JO17-1 wisten onze jongens toch nog een mooie overwinning te boeken op Vrone.

Al in de eerste vijf minuten was het raak voor Bergen door Bastiaan die met een prima lob de keeper wist te verschalken:1-0 De eerste kans voor Vrone was trouwens een afstandsschot die door de wind op de lat belandde van Keeper Tijn D. Door een handsbal in het strafschopgebied van een speler van Vrone kon Alano de gegeven strafschop verzilveren: 2-0

Daarna werd er goed gecombineerd en konden er goede aanvallen worden opgezet. Een prachtige aanval op rechts rondde Bastiaan keurig af: 3-0.

Na rust een onrustig Bergen, dat niet echt tot aanvallen toekwam, omdat Vrone al vroeg de opbouw stoorde en regelmatig voor het doel van Tijn D verscheen. Gelukkig waren alle doelpogingen ongeschikt om als doelpunt op het scorebord te verschijnen.

Na een sporadische aanval van Bergen werd een speler van Bergen onderuit geschopt wat leidde tot een strafschop. Die werd benut door Bastiaan, die zijn hattrick compleet maakte: 4-0. In de 85e minuut zorgde Alano nog voor de 5-0, waardoor dit de 1e competitie overwinning was.

Mannen...gefeliciteerd met de overwinning!
Uiteraard weten jullie wat er nog veel beter kan, maar deze drie punten zijn in ieder geval verdiend!