Datum

14 september 2019 11:45

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond alweer de 3e bekerwedstrijd op het programma van de mannen van Jo19-1.Tegen Schoten werd met 3-1 gewonnen en tegen Flevo Middenmeer werd een mooie 0-2 overwinning in de wacht gesleept. Aangezien alleen de eerste plaats in de poule tot verder bekeren zou leiden, moest UNO Hoofddorp worden verslagen.

Met mooie combinaties en oogstrelend voetbal zagen de toeschouwers vvBergen op een mooie 0-1 voorsprong komen door Tijn van S. Onze verdediging stond prima en met goed combinatiespel werd de tegenstander onder druk gezet in de 1e helft.

Dit resulteerde in de 0-2 door Bastiaan en door een overtreding in het strafschopgebied van UNO op Sten, werd een penalty in tweede instantie benut door vvBergen.
Na de 0-3 werd de druk een beetje opgevoerd door UNO, wat resulteerde in enkele doelpogingen van de tegenstander op keeper Tijn D, maar deze hield het doel redelijk schoon.  Tot 10 minuten voor tijd toch het doelpunt viel voor UNO door een scrimmage voor het doel.

Met een eindstand van 1-3 waren trainer Huub en leider Ruud meer dan tevreden. Over twee weken begint de competitie voor de mannen van JO19 en dan kunnen ze echt aan de bak in de 1e klasse.