Bergen JO19-1 via sterke tweede helft door in Beker

V.V. Bergen JO19-1

Groep 2 12

19 oktober 2019 13:15

Onbekend

Op het echte groene lange natte gras bij ADO’20 in Heemskerk leverde Bergen via een ijzersterke tweede helft een prestatie van formaat door hun leeftijdsgenoten van ADO’20 JO19-2 met 5-6 te verslaan.

In de eerste helft was het ADO’20, dat via een prima goal van de rechterspits op voorsprong kwam: 1-0. Daarna nam Bergen het heft in handen en via een prima dieptepass van Rowdy scoorde Milan met een fijne lob: 1-1.

Daarna ADO weer met een licht offensief, waarna ze uitliepen naar 4-1, mede door wat geklungel en pech in de achterste linies. Hierna was het toch weer Bergen, dat sterk terug kwam in de wedstrijd en via prima aanvallen twee keer het doel wist te vinden: 4-3

Na rust viel meteen de 5-3 door een persoonlijke fout van een verdediger van Bergen. Maar Bergen pakte de draad weer op en door aanmoedigingen van Ruud en Huub en de Bergense supporters, gingen de mannen er weer in geloven dat er toch iets meer te behalen viel in Heemskerk. Dit resulteerde in gevaarlijke schoten en aanvallen op het doel van ADO, waarbij ze door prima goals op gelijke hoogte kwamen: 5-5.

Met keihard werken door iedereen pakten we de winst: 5-6

Mannen, de supporters hebben genoten van jullie en jullie zien het....
Hard werken wordt beloond!!

Wat ook nog lekker was dat Milan Robles een prima hattrick maakte voor de ploeg en de invallers van JO17-1 een uitstekende wedstrijd speelden.

Een supporter

Ook nog verslag van de technische staf ontvangen dat we ook even opnemen.

Afgelopen zaterdag moest JO 19-1 het opnemen in de volgende bekerronde uit tegen ADO'20 JO19-2.

Bij de wedstrijdbespreking hadden wij afgesproken om, net als JO17-1, door te willen bekeren. Op een dramatisch C-veld moesten wij de strijd aangaan. Onwaardig voor een echte bekerwedstrijd.

Binnen een kwartier stonden wij al 4-1 achter door onnodige fouten. Hierna kregen we meer overwicht en konden wij terugkomen tot 4-3. Na de rust weer een fout en werd het 5-3. Maar bekerwedstrijden zijn altijd onvoorspelbaar. We gingen door met ons spel van de laatste 25 minuten van voor de rust en namen wij het heft nog meer in handen.

Het ene na het andere doelpunt volgde van ons en toen stond het opeens 5-6 voor ons. Laatste kwartier met zijn allen stand gehouden. In de laatste minuut werd het nog 5-7 maar die goal werd helaas afgekeurd omdat .....

Kort hierna floot de scheidsrechter eindelijk af. Wij zijn door. Invallers ook bedankt.

Zijn benieuwd wie onze volgende tegenstander wordt.

Top mannen en maandag weer lekker trainen.