Home - vvBergen

Home

Onze trotse hoofdsponsor!

Oosterwal_logo.jpg

Vrijwilligers


Vrijwilliger worden? Of eerst meer weten?
Neem dan contact op met ons bestuurslid verenigingszaken via 
verenigingszaken@vvbergen.nl.

Kaboutervoetbal_banner.jpg

adgelastingen.jpeg

Ajax-talent Mika Godts is de absolute dribbelkoning van de Keuken Kampioen Divisie

Gisteren om 19:11  Vandaag de dag worden honderden statistieken bijgehouden tijdens een voetbalwedstrijd. Van het aantal balaanrakingen tot aan de afgelegde kilometers per speler. Ook de dribbelaars worden op de voet gevolgd. Johan Bakayoko is de absolute dribbelkoning van de Eredivisie, maar welke dribbelaars in de Keuken Kampioen Divisie in de gaten houden? Deze vijf spelers hebben de meeste succesvolle dribbels achter hun naam staan. meer »


Patrick Kluivert ontslagen: zo vergaat het de overgebleven trainers in het buitenland

Gisteren om 13:41  Het seizoen zit er voor Patrick Kluivert alweer op. De trainer was pas vijf maanden in dienst bij het Turkse Adana Demirspor, maar mag nu alweer zijn koffers pakken. Daarmee komt er een einde aan het eerste dienstverband van Kluivert als hoofdtrainer bij een club. Eerder coachte hij al Jong FC Twente en het nationale elftal van Curaçao.  meer »


Statistieken wijzen uit: Santiago Gim�nez is bijna de beste afmaker van de wereld

Gisteren om 11:37  Onderzoeksbureau CIES zocht uit welke spitsen dit seizoen de beste afmakers ter wereld zijn. Door het aantal goals per wedstrijd van een speler te vermenigvuldigen met het percentage van de pogingen die een doelpunt worden, heeft CIES een index berekend. Die score wordt daarna ook nog aangepast naar het niveau van de competitie. Daaruit blijkt dat Feyenoord-spits Santiago Giménez momenteel, bijna, de beste afmaker van de wereld is. meer »


Harry Kane ESM Speler van de Maand, voor Grimaldo en Real-duo, een Nederlander in het team

2 december 2023 12:00  Een Engelsman in dienst van FC Bayern München. Zou dat werken? Jazeker. Dat bewijst Harry Kane. De dertigjarige aanvaller werd uitgeroepen tot ESM Speler van de Maand. De boomlange goalgetter ontving alle mogelijke stemmen van de aangesloten leden. Alejandro Grimaldo eindigde als tweede, voor twee spelers van Real Madrid. meer »


KNVB vol vertrouwen over WK 2027-Bid: "Liefst het toernooi alleen georganiseerd"

2 december 2023 10:00  Breaking New Ground. Zo luidt de titel van het Bid voor het WK Vrouwen 2027 dat de KNVB vrijdag bij de FIFA indient. Samen met de voetbalbonden van Duitsland en België, wat ook de drie initialen van de WK-slogan verklaart, wordt getracht voor de eerste keer in de historie de mondiale titelstrijd binnen te halen. Op 17 mei wordt de knoop tijdens een congres van de Wereldvoetbalbond in Bangkok, Thailand doorgehakt. "We zijn ervan overtuigd het beste en meest duurzame eindtoernooi ooit te kunnen organiseren." meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!