Onze trotse hoofdsponsors!

Vrijwilliger worden? Of eerst meer weten?
Neem dan contact op met ons bestuurslid verenigingszaken via
verenigingszaken@vvbergen.nl.

Aanmelden.jpg

VV_BERGEN-373x261pixels-STANNO.png

Deze Nederlandse topvoetballers staan voor een grote transfer

Gisteren om 10:41  Het wordt steeds interessanter op de transfermarkt, want steeds meer Nederlandse topvoetballers maken een mooie transfer of staan voor een toptransfer. Ook dit weekend is het weer meerdere keren raak. Waar Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech vooral hopen op een transfer, is dat bij Tyrell Malacia en Sven Botman al vrijwel zeker.  meer »

Samenvatting Engeland - Oranje Leeuwinnen (5-1)

Gisteren om 9:41  De Oranje Leeuwinnen hebben een beschamende nederlaag geleden op bezoek bij Engeland. Kort voor het EK heeft de topfavoriet van zijn slechtste kant laten zien. De ploeg van Mark Parsons ging in Leeds namelijk met 5-1 onderuit tegen het elftal van Sarina Wiegman. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hieronder.  meer »

Vandaag 34 jaar geleden werd dit Nederlands elftal Europees kampioen!

Gisteren om 7:00  Het is vandaag op de dag af 34 jaar geleden dat het Nederlands Elftal de enige prijs in de historie wist te winnen. De ploeg van Rinus Michels wist zich op het EK van 1988 in Duitsland namelijk tot Europees kampioen te kronen. Op 25 juni werd de Sovjet-Unie in de finale met 2-0 verslagen. Welke spelers stonden er toen in het veld?  meer »

Interview Jordi 'Jozo' Teze: "Jordan was op een leuke manier vervelend, hoor"

24 juni 2022 14:00  Hun moeder ontvluchtte de burgeroorlog in Congo op zoek naar een beter leven. Een beter leven dat er mede dankzij haar zoons kwam. Jordi (26) en Jordan (22) Teze zijn succesvol in verschillende vakgebieden. Jordi onder zijn artiestennaam Jozo in de muziekwereld, Jordan als verdediger van PSV en het Nederlands elftal. "Het staat in de planning om ooit een track te maken over onze levensloop." meer »

Sixty, de vriendengroep van Tyrell Malacia: "We hebben zoveel uitgevreten, haha"