Rabobank en Centrum Oosterwal zijn onze trotse hoofdsponsors!

Vrijwilliger worden? Of eerst meer weten?
Neem dan contact op met ons bestuurslid verenigingszaken via
verenigingszaken@vvbergen.nl en/of 06 83 97 31 55.

Deen_sponsoractie.jpg

Aanmelden.jpg

Interview OranjeLeeuwin en superspits Vivianne Miedema: "Records zijn om verbroken te worden"

Vandaag om 12:00  Ze vierde twee weken geleden haar 25e verjaardag. Vivianne Miedema kan echter nu al een erelijst overleggen die uitpuilt met prijzen en records. Komende week wil ze daar op de Olympische Spelen graag nog een grote prijs aan toevoegen. Dan moet er straks gewonnen worden van de Verenigde Staten, haar honderdste (!) interland. Bovendien wil de spits van Arsenal haar alltime doelpuntenrecord in Oranje scherper stellen. "Maar eigenlijk kijk ik nooit naar mijn persoonlijke records. Alleen naar de gewonnen prijzen met mijn teams." meer »

Interview Tim Gilissen: "Ik dacht niet meteen: ik word technisch directeur"

Vandaag om 10:00  Enigszins gechargeerd was het beeld van het technisch directeurschap er een van oudere mannen in maatpakken. Tegenwoordig wordt het technisch beleid bij Eredivisie-clubs veelal bepaald door eind dertigers en begin veertigers. Zoals Tim Gilissen bij Heracles Almelo. "Vroeger dacht ik: wat doet een technisch directeur nou eigenlijk?" meer »

Deze Eredivisieclubs zijn tot dusver nog ongeslagen in de voorbereiding

Gisteren om 15:00  De Eredivisie is zich aan het voorbereiden op het komende seizoen. Afgelopen weken werd er al geoefend in Eredivisiestadions, op amateurvelden en in het buitenland. Vijf Eredivisieploegen verloren tot dusver nog geen enkel duel. ELF Voetbal zette ze voor je op een rij.  meer »

Oranje Leeuwinnen in de kwartfinale: de geschiedenis spreekt tegen, maar de VS is kwetsbaar

Gisteren om 12:09  Vrijdagmiddag staat de druk erop bij de Oranje Leeuwinnen. Na een knotsgekke groepsfase moet de ploeg van Sarina Wiegman er nu echt staan in de knock-out fase. Makkelijk gaat het niet worden, want topfavoriet Verenigde Staten is de tegenstander. Toch lijken er opeens kansen te liggen. meer »

Na Ajax ook PSV tegen FC Midtjylland: Wat is er bij de Denen veranderd?

Gisteren om 11:03  PSV heeft Galatasaray over twee duels compleet overklast. De weg naar de Champions League is echter nog lang. In de volgende ronde wacht volgende week al het Deense FC Midtjylland. Nog geen jaar geleden trof Ajax de Deens kampioen ook al. Destijds wonnen de Amsterdammers twee keer van de Denen: 2-1 en 3-1. Wat is er sindsdien veranderd bij FC Midtjylland. meer »